BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, May 6, 2010

MEMBANTU FAREEDA DALAM PENCARIAN MODEL TUDUNG FAREEDA MINGGU KE16


http://fareeda-model.blogspot.com/2010/01/pemenang-mingguan-model-tudung-fareeda.html
(link ini menyatakan tugas yang diamanahkan kepada saya)

Pengguna facebook yang ingin menjadi model fareeda patut rasa bertuah kerana penyertaan anda hanya perlu mencari undi untuk diistiharkan sebagai menang mingguan. Jika nak dibandingkan dengan penyertaan melalui email dan poss penyertaan di facebook adalah lebih mudah untuk anda semua.

Ramai juga yang turut serta dalam pertandinan ini minggu ke16.. tak silap saya hampir mencecah kepada 30 orang peserta. Antaranya (ini yang saya ingat.. maaf kalau ada yang tertinggal)

TAHNIAH TO TOP 3

TOP 3
1. MASTURAH MOHAMAD NADZARI ----------------- 756
2. AIDA ALBAKRIY ---------------------------- 646
3. FAEZAH ACHIE ---------------------------- 452

OTHERS

4. RAJA DYANA ------------------------------ 448

5. FATZ PUTRI ------------------------------- 424

6. ANIS NISA -------------------------------- 419

7. FARAHIN ROSLI ---------------------------- 398

8. NINIEY FIETREEY -------------------------- 377

9. KHUCALANA KUCHABELANA -------------------- 351

10. AIZA NATASHA ---------------------------- 262

11. NADIAH MUSA ----------------------------- 248

12. IQA FIEQA ------------------------------- 218

13. YATIE FIDAUS ---------------------------- 194

14. QAISARA NABILA -------------------------- 159

15. AYUNI MOHD GHAZALI ---------------------- 146

16. SHARIMAZURA RIDZUAN --------------------- 145

17. ELIZA DIANNA ---------------------------- 123

18. FAZZ FEZLA ------------------------------ 110

19. NURUL AINI AKMA ------------------------- 110

20. NOOR HAFIZAH CHE HASSAN------------------ 110

21. FARAH BAITI ----------------------------- 106

22. IDA YATIE ------------------------------- 100

23. AINUL SAFIA .............................. 88

24. SARA HATA -------------------------------- 87

25. NOOR SHAHEERA RAMLI----------------------- 74

26. IJATT FARIZAT----------------------------- 63

27. AZMIRA IBRAHIM---------------------------- 60

28. MUHAINI MUSA ----------------------------- 59

29. SITI SARA -------------------------------- 49

30. ZARINAH HARON ---------------------------- 33

Terima kasih skuad model fareeda yang sama-sama membantu

1. NORAFZAN AHMAD
2. NORAZALIA
3. NURUL SYAQEERA
4. FATHIMAH AZAHRA
5. AZAH AWIN

4 comments:

MarS! said...

huhu... masuk blog kak noorul tuhhh.. thanx akak for your help n everything ya.. mas mintak maaf susahkan akak or ape2 ya... haritu mase jumpe akakkan.. mas terkejut dgr sore akak.. bukan ape.. tak mcm yg mas bygkan.. hehe..

SUE said...

aduhai.. sebelum ni membayangkan akak macam ala2 mak datin.. sumbung gitu.. erks..
muahhaa. tak la dek.. actually.. akak sayang semua... rasa sekejap with u all...

lepas ni tok sah rendah2 diri lagi tau.. keep yakin pada diri sendiri

MarS! said...

huhuhu.. ya ya ya!!! ingat mcm set2 datin2 mcm mertua VS menantu tuh....

mmg arr.. pertandingan nih wat mas bace diri sendiri bykkkk.. sjauh mana mas yakin dgn diri mas.. jwbnye.. punyelah tak jauh yakin diri mas tuh.. huhu..

keep in touch eyh akak.. mas pun tak dpt borak byk2.. ingatkan akak tak senang ngan mas..

call me SUE said...

hashhhhhhh tak la. allrite dear.. will alwiz.. keep intouch kat sini pun ok gak.. kalau nak komen apa2 selit jew.. k~