BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, May 6, 2010

ROAD TO FINAL-SESI REHERSAL


Ha...... hari rehersal jumpa semua finalist..
kecuali fathen dan sari inai..

muahahhaa.. saat yang amat memuskilkan. Totally semua tersangatlah lain.. kecuali ada beberapa orang la yang saya rasa sama dengan dalam gambar.

Yang lelain.. ya allah.. MEMANG NYATA BERBEZA.. DAN JELITA!!!!

1. LIZAWATY - ternyata tinggi sungguh.. ingat sama tinggi (cewah perasan laks) rupanya ketinggiannya mencecah 170. Bayangkan kalau masuk hill.. sure bertambah tinggi.. Apa pun i like u! ur huby so caring2 ma.. wah rasa macam seronok hubby jadi organizer kita.. kim salam hubby u erks.. pas ni kalau ada lebih job.. pas2 la kat akak vouge ni tau.. ngeeeeeeee

2. Cutepery - dalam gambar nampak ada isi... in real.. slim river jew orang nya.

3. Azalia - Orang pertama yang saya jumpa azalia.. alooooooohai.. haluih bebenar.. saya peluk dia.. cukup sebelah feluks jek.. he3... Tahniah dear.. rezeki si comey tu..

4. Malia - nyata sama.. murah dengan senyuman.. penat ke.. lapar ke.. asyik senyum je malia nih.. tahniah untuk kategori promosi.. dah ku duga itu part mmg utk mu!

5. Noradilah - haaaaa yang ni best.. kat dalam macam muka bebudak kan.. tak la.. muka dia cute. macam minah arab...

6.Seha - nyata sama... kita dok satu concordekan.. walau datang dari jauh.. pulang tanpa tangan kosong...

7. Afzan - alolololo... my bestprens... afzan nampak kurus sikit lepas balik dari bandung.. hemm mungkin kurus nak tawin kut.. jeng2.. jemput akak tau tawin nanti.. Afzan.. miss u lo!

8.Fiza...... sama dalam gambar.. cian fiza.. kalau di makeup comel2.. sure u comel too.. tak pe.. ikut style akak.. lepas ni kita shoot kat studio..

9. Wani - credit dia.. senyuman dia manis.. tak perlu nampak gigi. dia tetap manis. same macam dalam pic

10. Mashi .. ternyata aweks ini memang kepala sempoi... Shes so friendly n nicely... muah-muah mashi.. wahhhhhhh best2 ramai penyokong datang mai.. ;)

11. Fathimah azzahra - lor.. hingat gemuk sangat sebab pregy.. tak nampak pun.. kecik jek.... azza windu ar..

12. Ezra - dalam gambar memang lain.. nak tak cam cek.. hemmm sebab makeup kut.. masa dat

13.Raja dyna .. dlm gambar lain.. in real terkurus sikit..

14. liny - tetap sama dan maintain

15. noraliza - belom makeup muka lain.. dah makeup muka macam anak mami lalks.. but tembam sikit nampak liza lagi cute.. tahniah dear utk photogenik part

16. Aida - tak gemuk la... kurus slim river jew...dalam gambar nampak berisi sikit. in real muka slim.. leh tahan tinggi..

17. aina.. alolololo adik akak nih.. he3.. dalam tepon dalam Ym dalam fb bukan main.. bila dah jumpa dok jauh2 dari kami ea.. hemmm. aina tinggi.. akak ingat rendah jew.. ;)

18. Fathen... kalau ada natrah untuk episod kali kedua nak suggest kat erma fatima amik dia.. muka dia macam kacukan belanda.. cantik sungguh.. kita tak sempat nak borak panjangkan dear.. harap kita dapat jumpa lagi.. ;)

19 cik pinkgu.. cik yatie........ dua gadis comel.. i like both of u... so comel n cute.. yati akak nak skirt tuh.. muahhahaa

20. Inai - dia sungguh cumel n cute.. dalam gambar lain.. in real.. cumel je daknya.. hampir tak kenal.. sowi inai akak tak sempat nak say hai2 kat inai..

21. Nazira - sama dalam gambar.. gud luck.. untuk mama contest tak lama lagi.. ;)

22 Ayu...... tgk in real. warna kulit nya lain.. putih... tak macam dalam gambar tau

23. eliza.. haaaaaa yang nie nyata berbeza.. ingat tinggi bebenau.. kepala sempoi gak.. cumel jew orang nih.. terpedaya sungguh dalam gambar.. ;)

24. sally.. akak suka tgk muka sally in real... 100% cap penang.. cantik!

25 Ketma.. pun lain......... but i like u.. so peramah with me

27. Masturah - hola-hola u r so happy go lucky gurl... control cun alwiz n control sempoi alwiz....... :)

8 comments:

MarS! said...

T___T last sekali akak ingat sye.. merajuklah.. hahaha...

erkkk.. control cun eyh akak tgh?? control perut tuh.. tgh neves n buncit.. kakaka!

tq kak noorul for this masterpiece!! TERBAIKKK PUNYA!!!

call me SUE said...

hamboi.. kalau puji depan akak sure.. akak dah bagi sepuluh hinggit dah, muahahaha..

thanks dek,,,

aainaa said...

akk!!!!bkn berniat nk duk jauh2,hehe..aina malu banget kot.dtg2 tgk smua vogue2.aina sempoi abis.rase cm nk balik je tyme tu.

call me SUE said...

aaina... alaaa.. sedih la.. tak mao lara macam tu.. tgk akak mak dara terpingit.. lagi la sempoi.. nanti akak mai kl.. kita berhola-hola tau

aainaa said...

akk still cun n vogue ape tyme tu.:)
okay2,nnt ble akk mai kl kte berjinggo.yeay..lgpon aina dh abs exam n now strt keja.

call me SUE said...

aina.. datin vouge erks.. muahahaa.. dah hbz exam.. waahh leh banjer erks.. he3 tak ler gurau jek.. kopak adik ku sowang nak banjer reramai kang.. he3.. nanti akak bawak abang alal sama erks..

aainaa said...

hehehe....hahah..bleh blanje tp afta convo.huhu..sbb now keja intern.so elaun skit ma.hehehe...bleh je bwk same.:)

MarS! said...

nak ikot!!!

haha :p